Sök

Välkommen till Compello PROCESS supportportal!
Vi har förbättrat vårt system för hantering av supportärenden för att erbjuda dig ännu bättre service. Observera att våra webbsidor har uppdaterats, och nedan hittar du information om hur du använder vår nya supportportal.

Viktig information om Compello SEND, EDI och Fakturamottagning! Alla förfrågningar som gäller SEND, EDI och fakturamottagning ska skickas till Visma Amili:

Förfrågningar till Amili

Är du redan registrerad användare?
Av säkerhetsskäl ber vi dig uppdatera ditt lösenord, vilket görs på följande sätt:

• Välj logga in och klicka på glömt lösenord
  • Ange din e-postadress och följ instruktionerna du får via e-post
  • Komplettera din profil genom att ange ditt namn, telefon, företagsnamn, befattning och önskat språk.

Är du en ny användare?
Då kan du registrera dig på följande sätt:

• Klicka på registrera och ange din e-post och önskat lösenord (minst 8 tecken)
  • Slutför registreringen och din profil genom att ange ditt namn, telefon, företagsnamn, befattning och önskat språk, och klicka sedan på "UPPDATERA"
  • Bekräfta din e-postadress och verifiera den genom att klicka på länken i det skickade e-postmeddelandet.