Søk

Velkommen til Compello PROCESS support portal!
Vi har forbedret vårt system for håndtering av supportsaker for å tilby deg enda bedre service.
Merk at nettsidene er oppdatert, og nedenfor finner du informasjon om hvordan du bruker vår nye support portal.

Viktig informasjon om Compello SEND, EDI og Fakturamottak!
Alle henvendelser som gjelder SEND, EDI og fakturamottak må sendes til Visma Amili:

Henvendelser til Amili
For generelle henvendelser: hjelp@amili.no
For hjelp med tjenesten SEND Fakturadistribusjon eller Fakturamottak knyttet til SEND Aksesspunkt: send.support@amili.no
For hjelp med tjenesten EDI: edi.support@amili.no
For fakturaspørsmål: finance@amili.no

Er du allerede registrert bruker?
Da ber vi deg av sikkerhetsmessige årsaker om å oppdatere passordet ditt, som gjøres på følgende måte:

• Velg logg på og trykk på glemt passord
  • Legg inn e-post adressen din og følg instruksjonen du mottar på e-post
  • Fullfør profilen din ved å legge inn navn, tlf, firmanavn, stilling og ønsket språk.

Er du ny bruker?
Da kan du registrere deg på følgende måte:

• Trykk registrer og legg inn e-post og ønsket passord (minimum 8 tegn)
  • Fullfør registreringen og profilen din ved å legge inn navn, tlf, firmanavn, stilling og ønsket språk og trykk «UPDATE»
  • Bekreft så e-post adressen din og verifiser denne ved å trykke på linken i tilsendt e-post